Weekend tematic-O metodă de schimbare personală profundă

de Cristian Erdei

Dragi prieteni, vă invit să petrecem împreună weekendul printr-o dezbatere liberă de prejudecăți și însoțită de multiple strategii practice, axate pe o tematica unei metode creative și provocatoare prin care putem realiza schimbări personale profunde.

NUMĂRUL MAXIM DE PARTICIPANȚI: 30

Înscrierile se vor face în ordinea confirmării prezenţei, la adresa de mail cristierdei@yahoo.com, mesaj privat pe facebook sau la nr. de telefon 0742876531.

Vă rog să trimiteți invitații pe tuturor celor care considerați că ar fi interesați de acest eveniment ; vă mulțumesc mult pentru generozitate.

PROGRAMUL EVENIMENTELOR

PARTEA I:

DATA ȘI ORA: VINERI 14.07.2017, orele 19-22

LOCAȚIA : Cluj-Napoca, Cluj City Center, Calea Dorobanților nr. 14-16, sc.B, etaj 4, ap.34 (accesul este prin partea stângă a clădirii, a doua intrare)

ACTIVITĂȚI:
-Teorie, discuții deschise, exemplificări, soluții, jocuri de rol, întrebări și răspunsuri

COST: 50 RON

PARTEA II:

DATA ȘI ORA : SÂMBĂTĂ 15.07.2017, ora 19 până DUMINICĂ 16.07.2017, ora19

LOCAȚIA: Comuna Ciucea, str. Principală nr.133, jud. Cluj, sediul proiectului „The return to yourself”

ACTIVITĂȚI:
-Workshop: Aplicații practice, tehnici și strategii de schimbare personală, jocuri de rol, soluții personalizate pentru fiecare participant la întâlnire, feedback individual și colectiv
-Foc de tabără
-Socializare
-Jocuri sportive
-Karaoke
-Party
-Excursii

Toate activitățile descrise mai sus vor fi centrate pe tematica evenimentului.

Sunt incluse gratuit posibilități de cazare, masă, servicii de internet, telefonie mobilă și sunt disponibile locuri de parcare suficiente.

COST: 150 RON

DESCRIEREA TEMATICII EVENIMENTULUI

Nevoia de schimbare și dorința de evoluție sunt adânc înrădăcinate în sufletul fiecăruia dintre noi, însă modalitățile concrete și adaptate unicității individuale sunt adesea confuze și slab conturate.

O metodă creativă și extrem de provocatoare constă în identificarea părților conflictuale din interiorul psihicului nostru, urmată de reconcilierea acestora prin adaptarea și integrarea fiecăreia într-un sistem complex de trăsaturi de personalitate direcționate către sensuri și scopuri motivante și definitorii.

E ca și cum am încerca să personalizăm diverse idei, atitudini și comportamente aflate în dezacord, care ne aparțin, sub forma unor „personaje” independente, care au un set de principii și un anumit fel de a se manifesta.

Deseori, aceste părți ale noastre fie nu sunt conștientizate aproape deloc, fie sunt recunoscute, dar se desconsideră reciproc în războaie care blochează procesul global de evoluție și durează uneori o viață întreagă.

A da o „voce” acestor „personaje” are efecte terapeutice deosebit de productive: autocunoștere, autoacceptare, detensionare prin exprimare emoțională, clarificarea și înțelegerea propriilor dorințe și acțiuni, decizia, planificarea, inițierea și menținerea unor schimbări de personalitate adânci și durabile.

Totul se petrece, de fapt, într-un dialog interior onest și incitant, care poate fi reprodus în modalități individuale adaptate imaginației și creativității fiecăruia dintre noi, scopul final fiind accesarea unor strategii de schimbare care să faciliteze formarea unei echipe puternice și dinamice din trăsături individuale interioare care au fost prea multă vreme disparate și disjuncte.

Acest eveniment este destinat celor care au curajul de a se privi în ochi şi a renunţa să încerce să-i schimbe pe alţii, în loc să se ocupe de ei înşişi.

Nu există „prea tîrziu” – putem începe să evoluăm oricînd, câtă vreme suntem sinceri faţă de noi înşine.

Ca şi celelalte întîlniri ale noastre, şi aceasta se doreşte una autentică, caldă şi deschisă dialogurilor și schimburilor de experienţe de viaţă, cu focus asupra întrebărilor variate, care au nevoie de răspunsuri.

Participanţii vor avea ocazia să interacţioneze şi să se privească din perspectiva celorlaţi, prin exerciţii relevante asupra procesului de introspecţie şi explorare de sine. Sau, dacă nu doresc asta, pot doar asculta şi interioriza.

Faptul de a împărtăşi astfel de experienţe şi a căuta soluţii ţinând cont de încercările celorlalţi ne poate aduce speranţă şi mai ales încrederea că nu suntem singurii care ne confruntăm cu unele obstacole.

Dacă veţi considera că cineva din cercul dumneavoastră are nevoie de o asemenea întîlnire, invitaţii-i şi veniţi împreună.

Vă aştept cu drag să depăşim limite!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s