Ce facem

Suntem o echipă formată din medic psihiatru, psihologi, asistenţi sociali şi preot, care activează în cadrul unei asociaţii non-profit, axată pe rezolvarea dificultăţilor psiho-emoţionale pe care toţi le trăim adesea. Putem fi experţii şi partenerii tăi pe drumul schimbării, indiferent de vârstă, statut social, profesional, financiar, nivel cultural şi etnie.

Constatăm, în fiecare zi, că ne-am îndepărtat tot mai mult unii de alţii şi de noi înşine, că suntem tot mai singuri, chiar dacă aparent există o mulţime de oameni în jur. Am ajuns aici pentru că, în încercarea de a ne simţi în “siguranţă”,  ne-am construit propriile închisori din ziduri de apărare pe care acum nu le mai putem dărâma.

Avem totul şi totuşi nu avem nimic, câtă vreme nu ne avem pe noi…

Tot mai mult, ne-am refugiat într-o lume materialistă, trăind cu iluzia că putem controla totul doar pentru că partea noastră raţională a ajuns să ne invadeze fiinţa.

Am devenit roboţii nefericiţi ai unei lumi artificiale, comerciale şi tehnice, uitând de umanitatea din noi, care a început tot mai mult să-şi ceară drepturile prin faptul că, tot mai des, ne confruntăm cu probleme psihologice.

Poate mai mult ca niciodată, există o nevoie imensă de apropiere şi comunicare.

Dacă crezi că:

…oricine poate avea uneori dificultăţi psihice pentru că pur şi simplu suntem oameni…

…nebun nu e cel ce suferă, ci acela care pune etichete pentru iluzia superiorităţii…

…în loc să-i judeci şi să-i schimbi pe ceilalţi, poţi să te cunoşti cu adevărat şi să începi cu tine…

Te invităm la SCHIMBARE.

Participă alături de noi la întâlniri individuale sau de grup, unde poţi găsi răspunsuri la frământările tale sufleteşti şi poţi fi conectat cu adevărat la trăirile şi experienţele celorlalţi. Ne putem bucura împreună şi prin excursii, aniversări, seri literare şi muzicale, vizionări de filme etc.

Cu noi poţi fi acceptat aşa cum eşti, dincolo de faţade şi prejudecăţi,  pentru că cineva, cu mult timp în urmă, a intuit un mare adevar : “Nimic din ce e omenesc nu mi-e străin”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s